Skal lede Radisson SAS i Fredrikstad

Publisert Sist oppdatert

Frem til nå har han levd en rimelig omflakkende tilværelse som resepsjonssjef, hotellsjef og hotelldirektør. Hotellet til Terje Høili og Arvid Ryen er det fjerde hotellet han er med på å åpne for Radisson SAS-systemet.

– Jeg har flyttet mye og har vært to til tre år på hvert hotell. Det har vært en grei tidsramme så langt, sier han til Fredrikstad Blad. Blant hotellene han har ledet er SAS Radissons hotell på Gardermoen.

Hotellet i Fredrikstad eies av Terje Høili og Arvid Ryen gjennom Lykkeberg Hotelldrift A/S. Men det er altså tegnet en managementavtale med den store hotellkjeden, og utad skal hotellet fremstå som Radisson SAS.

Alle hotellets medarbeidere blir ansatt i firmaet til Ryen og Høili. Foreløpig er det bare nøkkelpersonell som salgsdirektør, teknisk sjef og hotellsjef som er på plass.

– Vi skal bemanne opp tilsvarende 60.-årsverk, og har fått veldig stor respons i arbeidsmarkedet. Til sammen har vi mottatt 350 søknader, og vi er nå i full gang med intervjurunden, sier Peter Anker-Møller til Fredrikstad Blad.

Thumbnail Image: