Scandic vokser videre i Finland

Publisert Sist oppdatert

Disse hotellene utgjør et verdifullt tilskudd til vår finske portefølje, og gir flere nye steder å velge mellom i vår voksende hotellkjede. Med Scandic Paasi får Helsingfors et nytt, spennende flaggskiphotell, designet ved hjelp av den unike historie­,,,forteller­,,,metoden vi bruker,» sier Frank Fiskers, konsernsjef og adm. direktør i Scandic.

Nå blir det 27 Scandic-hoteller i Finland, med 5 000 rom. De tre nye, eksisterende hotellene har ca. 100 ansatte som i og med dette blir Scandic-medarbeidere. Totalt har Scandic 1 000 medarbeidere i Finland.

«Hotellene Linnea, Rivoli og Salpaus er ledende i sine lokalmarkeder, og jeg har sterk tro på deres store utviklingsmuligheter når driften starter under Scandics varemerke,» sier Aarne Hallama, landssjef for Scandic Finland. «Vi ønsker å utvikle virksomheten og forbedre klientservicen for de nye hotellene, både ved å koble dem til Scandics internasjonale salgs- og markedsføringsnettverk og ved å bruke vårt populære stamgjestprogram. Gjestene vil også få nyte godt av at en døgnåpen minibutikk og et moderne treningsrom legges til i tråd med Scandics konsept.»

Scandic Paasi, et spennende nytt hotell i Helsingfors

I 2011 åpner Scandic et nytt flaggskiphotell i Helsingfors — designhotellet Scandic Paasi. Hotellet blir liggende ved siden av Paasitorni kongressenter. «Paasitorni er et unikt og godt kjent konferansested i Helsingfors. Det nye hotellet tar hensyn til Paasitornis arkitektur og tilføyer samtidig sin egen flotte design og gir muligheter for å hente ny energi og inspirasjon,» sier Aarne Hallama.

Thumbnail Image: