Scandic arrangerer heløkologisk konferanse

Publisert Sist oppdatert

Å holde en heløkologisk konferanse betyr at alle måltider – inkludert pausemat - er økologisk. Ragnhild Johnsson som er kjøkkensjef ved hotellet innrømmer at det har vært en utfordring.
– Jeg har jobbet i flere uker med dette og har snart fått på plass så og si alle økologiske varer som er på markedet for storhusholdning.

Hotellfrokost uten bacon
For mange som bor på hotell er frokosten den viktigste måltidet. En bugnende buffet med alt hva magen måtte begjære. SV’erne må imidlertid belage seg på en frokostbuffet uten bacon og skinke. F&,B Manager for Norge sier at den største utfordringen har vært frokosten. Det er per dags dato ikke mulighet å få tak i økologisk svin. Det medfører at frokosten blir uten skinke og bacon.

– Istedet får de mye annet godt, og alle produktene har Debio godkjent som økologiske produkter, sier Bruu. Debios merking er en forsikring overfor forbrukerne om at de økologiske varene er hva de gir seg ut for.

– Norske forbrukere blir stadig mer opptatt av mat som er produsert uten bruk av kjemiske sprøytemiddel og kunstgjødsel, og uten tilsatt kunstige aroma- eller fargestoffer. Det merker vi på våre frokostgjester. Nå kan vi i tillegg tilby en fulløkologisk konferanse, hvor alt fra kaffen om morgenen til sausen til middagen er laget av godkjente økologiske produkter, avslutter Bruu.

Thumbnail Image: