Scandic åpner på Forus i Stavanger

Publisert Sist oppdatert

Byggingen av det nye Scandic på Forus i Stavanger er et første skritt i Scandics nye og offensive tilvekststrategi i Norge. Kjeden har tidligere i år annonsert nye prosjekter både i Sverige, Danmark og i Berlin. 
Det nye hotellet får 200 rom, restaurant og bar, samt konferansefasiliteter for opptil 600 personer. Hotellet får en unik beliggenhet midt i forretningsområdet på Forus med nærhet til offentlig kommunikasjon, spennende shopping samt restauranter og caféer.  

Forus er en del av Stavanger by, omtrent 9 km utenfor sentrum. Det tar kun 10 minutter fra Stavanger Flyplass og 10 minutter fra sentrum til det nye Scandic hotellet.  

Stavanger er kjent som oljehovedstaden i Norge og har 120 000 innbyggere. Forus består primært av et stort forretningsområde, hvor alle de største oljeselskapene Exxon Mobil, Statoil, BP, ABB har sin virksomhet, og mer enn 20 000 personer har sitt daglige virke.  

- Vi har lenge sett et behov for et kurs og konferanse hotell her på Forus, og nå er vi sammen med Scandic, først ute med et slikt tilbud, sier Rune Nysted, i Johs Lunde Eiendom AS.-Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med Scandic, som er en profesjonell og dyktig hotellkjede med en tydelig miljøprofil, avslutter han.

- Vi er svært glade for å være tilbake i Stavanger etter 3 års fravær, sier Frank Fiskers, President & CEO for Scandic.

- Byen er en betydelig hotell destinasjon i Norge og tilstedeværelse i Stavanger er viktig for at Scandic effektivt kan betjene våre store norske og internasjonale kunder. Et fantastisk nytt hotell som dette er en viktig del av vår nye vekststrategi, avslutter han.

 

Thumbnail Image: