Satser på barna

Publisert Sist oppdatert

Thon Junior-hoteller er spesielt tilrettelagt for barnefamilier i hele sommerperioden fra 18. juni til 15. august. På et Thon Junior-hotell får barna en overraskelse ved innsjekking, egen barnefilmkanal, konkurranser, lekekrok og frokost med morsom barnebuffet. I tillegg har hotellet gode og romslige familierom.

- Thon Junior har vært en suksess fra starten i 2006 og vi får svært hyggelige tilbakemeldinger fra små og store gjester. Har barna det bra nyter de voksne ferien mye bedre. Vi er stolte av vårt tilbud til barnefamiliene, og gleder oss til å ønske barna ekstra velkommen til Thon Hotels også i sommer, sier Turid Nyeggen, Markedsdirektør i Thon Hotels.

I år er det 3 nye Thon Junior-hoteller, Thon Hotel Ullevaal Stadion, Thon Hotel Kristiansund og Thon Hotel Bjørneparken som ligger rett ved Bjørnparken på Flå i Hallingdal.

For å bli et Thon Junior-hotell må hotellet tilby gode familierom. Alle Thon Junior-hoteller har en egen Junior-ansvarlig som skal sikre at barnas opplevelse blir gøyalt og minneverdig som mulig. I mai gjennomførte alle hotelldirektører og junioransvarlige på Thon Junior- hotellene 2 barnslige dager med lek og rollespill for å forberede seg på sommerens innrykk av barnefamilier. Målsetningen for alle Thon Junior-hotellene er å skape magiske øyeblikk hvor barna er hovedgjestene.

Thumbnail Image: