Revitaliserer konferansemarkedet

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I helgen åpnet Quality Hotel Expo på Fornebu. Hotellet satser friskt mot konferansemarkedet. 

Med egne konferanserådgivere, kreativ ekspertise fra Stig og Stein, prisbelønt kjøkkensjef og interiør fra Nikki Butenschøn ønsker Choice å revitalisere konferansemarkedet. 

- Jeg forelska meg i dette hotellet fordi det turte å si at inspirerende omgivelser er mer enn et smørbrød og en prosjektor. Det er trær inne. Det er blomstervegger. Det er et eget idérom og høyteknologiske møterom, sier Petter A. Stordalen, styreleder i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Quality Hotel Expo, som åpnet dørene lørdag 10. mars, ligger samlokalisert med Aker Solutions Engineering Expo og bare 50 meter fra Telenor Arena. Nikki Butenschøn har stått for innredningen av lobby, bar, restaurant og 300 rom. Interiøret tar naturen inn i hotellet. I tillegg har Quality Hotel Expo samarbeidet med Stig og Stein for å skape et lærerikt konferansekonsept.

-Hensikten med Quality Hotel Expo er å hjelpe kundene våre til å nå det målet de har med sin konferanse. Det sørger vi for gjennom et helt nytt konsept, grønne omgivelser, ypperlige fasiliteter og fantastiske mennesker. Vi ønsker å være Norges beste konferansehotell, sier hotelldirektør Jarle Moen.

Quality Hotel Expo vil tilby sine gjester fire forskjellige konferansekonsepter, tilpasset konferansens størrelse og kundenes behov. Hvis man ønsker det, kan Stig og Stein bidra med en fasilitator til utforming og gjennomføring av konferansen. Hotellet ligger vegg i vegg med Akers nye opplevelsessenter Enginerium, som også vil være til inspirasjon for hotellets konferansegjester. 

Teaser:

I helgen åpnet Quality Hotel Expo på Fornebu. Hotellet satser friskt mot konferansemarkedet. 

Main Image:
Thumbnail Image: