Re-åpning for Radisson i Finland

Grand Hotel Tammer, Tampere har gjenåpnet dørene og blitt det åttende Radisson Blu-hotellet i Finland.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet, som ble bygget i 1929, har holdt mange storslåtte arrangementer og med sin rike historie er det nyrenoverte Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere et naturlig valg for et opphold spekket av kultur og spennende historie.

– Vi er veldig glade for å ønske det åttende finske Radisson Blu-hotellet velkommen til vår Nordiske portefølje. Kombinasjonen av interessant historie og nye elementer gjør dette legendariske hotellet til det perfekte sted for alle typer arrangementer, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Kjente gjester

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere er en konvertering av tidligere Grand Hotel Tammer. Dette 87-roms hotellet er det tredje eldste hotellet i Finland og ble designet av arkitekten Bertel Strömmer i 1929. Mange kjente gjester, blant dem Yuri Gagarin, har besøkt hotellet siden åpningen. I dag er hotellet velkjent for sin unike bankettsal som er ideell for all typer av kulturelle arrangementer.

Som en del av konverteringen har Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere blitt oppgradert tilbake til sin opprinnelige storslåtthet. Hotellet er nøye dekorert for å gjenspeile den originale, klassiske atmosfæren. Interiøret og de nye, moderne rom- og servicekonseptene, gir nå gjestene en helt ny opplevelse. Hotellets konferanse- og bankett-tilbud er også forbedret og forsterker hotellets posisjon som et svært attraktivt møtested i Tampere.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere vil drives av Sokotel Oy, et datterselskap av SOK.

Fakta:

1 kilometer fra buss- og togstasjoner og 18 kilometer fra Tampere-Pirkkala Airport

Byhotell med nærhet til en rekke attraksjoner

87 rom med gratis høyhastighets internett

2 spisesteder på hotellet

Treningssenter

371 kvadratmeter med møterom

Powered by Labrador CMS