Radisson Blu til topps i Danmark

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Radisson Blu er kåret til den beste hotellkjeden på Danish Travel Awards som fant sted forrige uke. Til grunn for kåringen ligger en undersøkelse der både forbrukere og reisebyråagenter har stemt på sine favorittaktører i forskjellige kategorier. 

 

Danish Travel Awards ble arrangert i forrige uke. 20 ulike priser blev delt ut til reise- og turistbransjen. 350 spesielt inviterte var med for å feire prisutdelingen.

– Vi er veldig stolte over prisen for beste hotellkjede. I løpet av de siste årene har vi sett en økende konkurranse i bransjen. Derfor er prisen en anerkjennelse av det utrolige arbeidet våre medarbeidere på hotellene gjør hver eneste dag for at våre kunder og gjester føler seg velkomne og godt ivaretatt når de velger våre hoteller, sier Christian Gartmann, Area Vice President, i en pressemelding til Hotellmagasinet.  

Radisson Blu har flere unike tilbud som utvikles kontinuerlig for å sikre at både turister, forretningsfolk og konferansedeltakere får et optimalt opphold på hotellene. I fjor ble matkonseptet Brain Food lansert i Danmark, og senere videreført i de andre skandinaviske landene. Brain Food er utviklet i samarbeid med ernæringseksperten Christian Bitz. Konseptet som bygger på sunnhet, smak og velvære skal sikre at møtedeltagere får overskudd og bli opplagte.
 
Tidligere i år lanserte hotellvirksomheten Rezidor Hotel Group, som Radisson Blu er en del av sammen med reisevirksomheten Carlson, ett nytt lojalitetsprogram for sine gjester; Club Carlson. Medlemmer i Club Carlson kan opptjene poeng gjennom opphold på kjedenes hoteller. Poengene gir fordeler i forhold til et stort utvalg av førsteklasses tilbud på Rezidors og Carlsons feriesteder verden over.
 
Skandinavisk ”hattrick” og internasjonal anerkjennelse
Det er ikke bare i Danmark Radisson Blu har mottatt en prestigefylt pris – både i Norge og Sverige har hotellkjeden fått tilsvarende anerkjennelse.  
 
Også internasjonalt høster Radisson Blu anerkjennelse. Kjeden viste sin styrke i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental i 2010. For syvende år på rad ble Radisson Blu valgt til forretningsreisendes foretrukne hoteller og "Number One Hotel Brand". I tillegg ble Radisson Blu i mai utropt av Etisphere som en av verdens mest etiske virksomheter i 2011.
 
Rezidor Hotel Group er den hurtigst voksende hotellkjeden i Europa, Midt-Østen og Afrika. I 2010 åpnet virksomheten 7.200 nye hotellrom. Nylig åpnet hotellkjeden hoteller i bl.a. Dubai, Chicago og Moskva.  

Teaser:

Radisson Blu er kåret til den beste hotellkjeden på Danish Travel Awards som fant sted forrige uke. Til grunn for kåringen ligger en undersøkelse der både forbrukere og reisebyråagenter har stemt på sine favorittaktører i forskjellige kategorier. 

Main Image:
Thumbnail Image: