Pandox overtar Lillehammer-hotell

Pandox Operations overtar driften av ærverdige Radisson Blu Lillehammer Hotel. Pandox eier selv hotellet og vil investere 60 millioner kroner i oppgradering.

Publisert Sist oppdatert

– Lillehammer er en region i vekst og Pandox ønsker å utnytte både den regionale fordelen området har å by på og det store potensialet i Radisson Blu Lillehammer Hotel. Vi har derfor besluttet å investere 60 millioner norska kroner i oppgradering av hotellet”, sier visepresident Helge Krogsbøl i Pandox AB.

Mer hensiktsmessig

Leieavtalen med dagens operatør av hotellet går mot slutten og når Pandox besluttet å investere mye penger i oppgradering fant man det mest hensiktsmessig å drive hotellet selv. Pandox har derfor inngått en avtale med dagens operatør om at de fraflytter hotellet innen utgangen av august 2015. Pandox trer da inn som ny operatør. Alle ansatte følger med i forbindelse med virksomhetsoverdragelsen.

– Radisson Blu Lillehammer Hotel har en imponerende historie og har huset både kongelige og vært offisielt vertskapshotell for OL. Hotellet har en betydelig størrelse og består av 303 rom, store konferansearealer og en storsal på 1000 kvadratmeter. Hotellet har i tillegg flotte relaxområder med både utendørs og innendørs svømmebasseng”, sier Krogsbøl.

Oppgraderingen av hotellet starter innen kort tid og forventes ferdig mot slutten av 2016. Arbeidene vil bli gjort i etapper som gjør at det ikke vil berøre den daglige driften.