Nytt nummer ute nå!

Ikke bare har vi fått et litt lenger og mer passende navn - vi har også en lang rekke godbiter å by deg på i den nye utgaven av Hotell & restaurantmagasinet.

Publisert Sist oppdatert

Navnedetaljen først: Siden det rett og slett er mer beskrivende for hva produktet inneholder, fant vi det naturlig å legge til noen ekstra bokstaver. Det nye klingende navnet vårt er derfor Hotell & restaurantmagasinet. Slapp av - alt av e-poster og nettsider er fortsatt det samme.

Så til det som virkelig er viktig, nemlig innholdet i vår ferskeste utgave. Her er det, selvsagt høyst subjektivt meldt, en lang rekke godbiter å sette øynene i.

Blant annet har vi gått grundig til verks for å fortelle hvordan "Norges beste hotellfrokost" kåres. Hvem kårer vinnerne og hva må til for å vinne? I tillegg har vi besøk det som nettopp ble kåret til Norges beste hotell, nemlig Scandic Elgstua i Elverum. Hva er deres suksesskriterier?

Testnedtur

Dessuten har vi tatt for oss oppturen for Kragerø Resort, sakteturisme i Aurland, messefestivitas i Tromsø og Bergen, skjellplukk i skjærgården, presentasjon av deltagerne i Årets Kokk og vi har besøkt den første kandidaten i Hotell & restaurantmagasinets store hotellrestaurantkåring. Det gikk ikke helt som vi hadde trodd på forhånd...

Dette og mye mer kan du lese om HER hvis du ikke klarer å vente til bladet kommer i posten.

PS: Vil du få Hotell & restaurantmagasinet i posten HELT GRATIS? Da sender du en e-post til [email protected] med navn og adresse.