Ny kjøkkensjef hos Martha Mettlig
- Hos Martha Mettlig får jeg anledning til å bruke fine og ferske råvarer, sier Stefan Sandersnäs.
- Maten skal se delikat og flott ut, og kunsten er å la de naturlige smakene tre frem og briljere for seg selv. Jeg har en ekstra forkjærlighet for fisk og skalldyr, så her skal det bli god mat innenfor alle kategorier. Maten skal smake like godt om vi serverer i restauranten eller kommer hjem til kunden. Tradisjonen med å la kunden delta selv på kjøkkenet mitt er morsom, og gir en ekstra dimensjon til jobben. Jeg introduserer også en gourmet business lunsj til lunsj, det håper jeg vil slå an blant gamle og nye kunder på Solli plass, legger han til.
- Maten skal se delikat og flott ut, og kunsten er å la de
Stefan Sandersnäs har arbeidet både med a-la-carte, catering, som daglig leder og har mesterbrev innen emnet fisk og skalldyr. Hans erfaring er variert og omfatter restauranter og matsteder i Sverige, Island, Danmark og på norsk Cruisebåt.