Nidelven vant for tiende gang

– Vi er ti kilo lettere. Minst! Det var de første ordene hotelldirektør på Scandic Nidelven sa da resultatet i Twinings Best Breakfast ble kjent i kveld.

Publisert Sist oppdatert

– Gratulerer, dere har klart omstillingen og det er veldig imponerende, sa jurymedlem og mesterkokk Lars Erik Underthun da han avslørte at Scandic Nidelven tok sin tiende strake tittel i Twinings Best Breakfast.

Siden fjorårets utgave har hotellet skiftet både kjede, hotelldirektør og kjøkkensjef og i tillegg er en rekke sentrale personer i ledelsen borte. Det hindret likevel ikke frokostgjengen på Nidelven fra å ta sin tiende strake tittel. Sånt blir man veldig, veldig lettet og glad for.

– Ja, vi er ti kilo lettere. Minst. Vi overtok en stor arv og har hatt presset på oss. Men vi har holdt fokus hver eneste dag, for det har vært ekstremt viktig for oss å bevise dette, sa hotelldirektør Ketil Vassdal umiddelbart etter utdelingen.

Choice på andreplass

På andreplass havnet Clarion Collection Folketeateret, mens Scandic Ishavshotellet og Thon Hotel Britannia delte tredjeplassen.

Du får en lang rekke flere reaksjoner og et dypdykk i selve konkurransen i neste utgave av Hotellmagasinet.