Én av disse fire vinner

Elleve har blitt til fire. Nå er det klart hvilke hoteller som er med i finaleheatet for Norges beste hotellfrokost.

Publisert Sist oppdatert

 

Twinings Best Breakfast kårer Norges beste hotellfrokost, og konkurransen har i år gått av stabelen for 10. gang. Opprinnelig ble elleve finalister valgt ut i årets konkurranse, men nå er listen kuttet ytterligere. De fire beste hotellene er invitert til den offisielle premieseremonien på spisestedet Feinschmecker 7. oktober og kampen står nå mellom Clarion Hotel The Edge i Tromsø, Thon Hotel i Lofoten, Rica Ishavshotel i Tromsø og Rica Nidelven Hotel i Trondheim. Vinner sistnevnte blir det i så fall niende gang på rad.

Hemmelig jurymedlem

Omlag 400 hoteller har blitt vurdert av teknisk arrangør Haugen-Gruppen gjennom årets fem første måneder. De siste to månedene har finalejuryen besøkt alle finalistene, gjennom flere uanmeldte besøk på hvert hotell. Juryen har kommet til den endelige rekkefølgen, vurdert etter konkurransens kriterier.

Finalejuryen har bestått av Wenche Andersen, hele Norges TV-kokk, kjent fra God Morgen Norge på TV 2. NN, årets siste jurymedlem er ny av året, meget merittert bransjeperson, og vedkommendes identitet vil ikke offentliggjøres. Årsaken til dette er at det er ønskelig at deler av juryen kan gjennomføre jurybesøk uten at besøkets ærend synliggjøres for hotellets ansatte.

Den endelige plasseringen fra 1 til 4 vil juryen offentliggjøre på prisutdelingen 7. oktober.

Hvem tror du vinner?