MSC Cruises ansetter markedssjef i Norden

Publisert Sist oppdatert

De fire siste årene har Tone Gangstad vært nordisk markedssjef i Holiday Autos. Hun har også jobbet fem år i Innovasjon Norge (daværende Norges Turistråd) for å promotere Norge som reiselivsdestinasjon i Sverige.
- Vi har nå kommet et godt stykke på vei til å etablere MSC Cruises og vår merkevare i Norden. En av de største oppgavene fremover blir derfor å samkjøre våre markedsaktiviteter i de nordiske landene. Med Tones erfaring fra Holiday Autos vil vi vokse ytterligere og styrke vår posisjon i markedet, sier Claes Tamm, ansvarlig for MSC Cruises i Norden.

Rederiet valgte Gangstad på grunn av hennes lange erfaring med reiseliv og hennes spisskompetanse på markedsføring i Norden.
- Jeg gleder meg veldig til å begynne i MSC Cruises. Det er et solid cruiserederi som tar en stadig større del av det nordiske markedet, og jeg gleder meg til å være med å utvikle selskapet ytterligere. Rederiet har svært gunstige priser for barnefamilier, mange spennende seilinger og få kjenner Middelhavet like godt som dem, sier Tone Gangstad.

Thumbnail Image: