Magisk julefeiring på Svalbard

Publisert Sist oppdatert
Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen gjentar suksessen fra i fjor, og tilbyr eksotisk julefeiring. Her får du og dine garantert en uforglemmelig julehøytid. Ferier du julen på Svalbard blir stress og forberedelser i siste liten erstattet med julestemning og
- opplevelser som gir minner for livet. Hotellets julepakke inneholder blant annet snøscootersafari, nordlysaften og egne aktiviteter for barna mens de venter på nissen.

Julehygge under polarhimmelen
Selv om julefeiringen på Svalbard er noe utenom det vanlige i eksotiske omgivelser holdes alle de kjente og kjære tradisjonene i hevd med julegrøt, kirkegang og fristende julemat laget av de beste råvarer. Etter middag inviteres alle til felles hygge, juletregange med sang og lek, og selvfølgelig kommer julenissen på besøk til alle de snille barna.

Nordlys. Foto: Hilde F. Strøm

Når selve julefeiringen er over, glir oppholdet over i juleferie med lange morgener og sen frokost for de som ønsker det. Dagene kan fylles med eksotiske polaropplevelser, bybesøk i Longyerbyen, beundring av Aurora polaris (nordlys) og utendørsaktiviteter sammen med de fastboende.

Stjerner og supé
Nyttårsfeiringen på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen er også en helt spesiell opplevelse. Vanlige nyttårsraketter kan ikke konkurrere med polarhimmelens glitrende stjerner og vakre, dansende Aurora. Og selvfølgelig blir det sjampanje og nyttårssupé.

Thumbnail Image: