Maaemo-gründer til Food and the Future
Den økologiske gourmetrestauranten Maaemo i Oslo har raskt gjort seg bemerket, og i mai deler en av mennene bak konseptet sin matfilosofi på konferansen Food and the Future på Måltidets Hus i Stavanger.
Nylig ble det kjent at Maaemo hadde oppnådd to stjerner i Michelinguiden.
Medeier, konseptutvikler og en av initiativtakerne bak restauranten, Jon-Frede Engdahl krever ærlige og ekte produkter i stedet for kjemikaliemat. 14. mai møter han måltidsnæringen på konferansen Food and the Future på Måltidets Hus i Stavanger. Dette blir en anledning til å få vite litt mer om hvordan det er mulig å starten en 100 prosent økologisk gourmet-restaurant i lille Norge for bare fjorten måneder senere å suse inn i den prestisjefylte restaurantguiden med to av tre mulige stjerner. Engdahl vil også gi et innblikk i Maaemos konseptuelle føringer, samt noen tanker om fremtidens mattrender.
På konferansen blir det for øvrig mulighet til å vite mer om
- fremtidens matemballasje, intelligent innpakning i kjøledisken
- bransjens egne spådommer om myndighetskrav for bedre utnyttelse av råvarene
- teknologien sikrer mer mat til alle
Møt også:
Stein Ivar Hansen, Microtech Innovation
Monna Nordhagen, Brandlab
Ole Petter Nyhaug, OnLive Research
Christian Anton Smedshaug, Landbrukets Utredningskontor
Katinka von der Lippe, Eker Design og Hydrolift
Erik Lerdahl, Norges første professor i kreativitet
Ifølge arrangøren kan deltakerne selv være med på å forme fremtiden i måltidsnæringen i dialogmøtene som er en del av konferansen. Det er begrenset antall plasser.
