Klingenberg til Best Western

1. februar går Klingenberg Hotel i Årdalstangen inn i Best Western, og dermed styrker Best Western Hotels & Resorts sin posisjon på Vestlandet.

Publisert Sist oppdatert

Det hyggelige hotellet innerst i Sognefjorden har 49 rom, konferansesaler med plass til totalt 100 personer, grupperom, flere restauranter og barer og store selskapslokaler. Hotellet har også trimrom med sauna og solarium.

Klingenberg Hotel er et samfunnshotell for Årdalstangen og Øvre Årdal, 12 km unna. Årdalstangen ligger i et naturskjønt område tett på Jotunheimen, og det er mye turisme, nasjonal og internasjonal, både grupper og individuelle reisende, hele sommersesongen. Hotellet har også mye yrkestrafikk fra industrien i området. Hotellet er tilgjengelig fra Sogndal flyplass, ca 45 minutter unna, og fra Oslo tar det 4,5 timer med bil langs E16, fergefritt. Hovedvirksomheten til hotellet er kurs & konferanse, selskaper, yrkestrafikk, turisme og annen ferie/fritidstrafikk.

Viktig destinasjon

– Klingenberg Hotel er et veldig hyggelig hotell med god standard, sier Hege Ramm, Country Manager Norway. – Vi er glade for å få et Best Western-hotell i dette området, og Årdalstangen er en viktig destinasjon spesielt med tanke på ferie/fritidsmarkedet. Våre andre medlemshoteller i området setter pris på tilskuddet, og ser at flere hoteller i kjeden genererer mer trafikk til alle.

– Vi har rustet opp hotellet til dagens gode standard gjennom flere år, sier Erling Eggum, eier og direktør av Klingenberg Hotel. Det er derfor naturlig nå å gå inn i et kjedesamarbeid for ytterligere å sette et kvalitetsstempel på hotellet. Valget falt på Best Western på grunn av deres profesjonelle salgs- og markedsarbeid både innen Ferie/Fritid, Yrkestrafikk og Kurs & Konferanse. Det er også viktig med kjedens brede distribusjon innen alle bookingkanaler, og vi har store forventninger til samarbeidet.