Kåret til Norges beste spa-resort

Norefjell Ski & Spa ble i helgen kåret til Norges beste luksus spa-resort under World Luxury Spa Awards 2016. TTHE THIEF SPA vant i klassen Luxury Boutique Spa.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært stolte av å bli kåret til Norges beste luksus spa-resort. Seieren deler alle som jobber på hotellet og som står på hver dag for å levere avslapning og opplevelser av høy kvalitet til gjestene. Dette er første gang vi vinner denne prisen, sier Anne Rustberggard Varden, hotelldirektør ved Norefjell Ski & Spa.

World Luxury Spa Awards er en anerkjent kåring av de beste spa-resortene og – hotellene i verden. Hvert år kåres det vinnere innenfor bestemte kategorier i hvert land. Vinnerne blir stemt fram av gjester og bransjeeksperter. I år gikk altså Norefjell Ski & Spa av med seieren.

– Det norske spa-markedet er preget av tøff konkurranse, noe vi er glade for. Konkurransen gjør at vi blir skjerpet, offensive og opptatt av å levere det lille ekstra til våre gjester. Vi gleder oss til å ønske flere spa-gjester velkommen til oss i sommer, sier Varden.

Vinnerlisten inkluderer hundrevis av ulike spa-destinasjoner, men den eneste andre norske vinneren vi har klart å identifisere er THE THIEF SPA som vant i klassen Luxury Boutique Spa. Helt til topps i den globale kåringen gikk Sayanna Wellness, EPIC SANA Algarve i Portugal.

 

Powered by Labrador CMS