Hotell som skiller seg ut

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Med et interiør laget av Anders Bjørkén, en av de hippeste og mest oppdaterte interiørarkitektene i landet og en fasade som passer like godt i New York og Las Vegas som i Umeå, sier det seg selv at Comfort Hotel Winn skiller seg ut. Ikke bare i Umeå. Men i Sverige.  

Hotellet har offisiell åpning lørdag 14. september, men de første gjestene sjekket inn allerede på tirsdag denne uken.  Med fullbooket hotell første natten, spås Comfort Hotel Winn en lysende fremtid.

-Det har vært utrolig gøy å vise frem hotellet til både nye og gamle gjester. Tilbakemeldingene har rent inn, og vi blir skrytt like høyt opp i skyene som hotellet rager.  Det gjør oss utrolig stolte. Gledelig er det også å se at høsten ser fantastisk ut, sier hotelldirektør Chris Pedersen.

 

Spektakulært lyskonsept

Og hotellet rager høyt. Med sine 52 meter har hotellet gitt Umeå en ny skyline. Med et unikt lyskonsept med over 2000 lysdioder festet til fasaden, vil hotellet lyse opp i høstmørket. Ved spesielle anledninger kan hotellet skifte farge fra hvitt til en av regnbuens mange farger.

-Vi liker å tenke stort i Comfort Hotels. Du kan kanskje ikke se hotellet fra månen. Men når flyet du sitter på sirkler over Umeå, vil du se lyset fra hotellet med byens beste beliggenhet. Og når du ser utsikten fra hotellrommet ditt, vil du tro at du fortsatt sitter på flyet, fortsetter Pedersen.

Aktiviteten har vært høy både på Umeå flyplass og på hotellet denne uken. Leveranser med alt fra servise til møbler har ankommet, og besøkende fra inn- og utland har tatt turen. Blant dem er konserndirektør i Comfort Hotels, Arne Haugen, som har tilbrakt den siste uken i Umeå. Han kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.

 

Unikt i Umeå

-Jeg har lang erfaring fra hotellbransjen og har sett noen av de mest moderne hotellene som finnes. Med hånden på hjertet vil jeg si at Comfort Hotel Winn slår det meste. Et heftigere hotell i Sverige skal du lete lenge etter, sier Haugen.

Hotelldirektør Chris Pedersen har lenge gledet seg til å sette i gang. Med mange års fartstid i hotellbransjen har han blant annet erfaring fra Australia. Tidligere har han også vært med på å åpne rockehotellet i Drammen, Comfort Hotel Union Brygge.

-Dette er et unikt hotell. Og jeg skal fortelle deg hvorfor. Comfort Hotel Winn er ikke bare utviklet i Umeå, det er utviklet sammen med Umeå. Det er en stor jobb å åpne et hotell, men med støtten vi har fått fra næringslivet, kulturlivet, kommunen, gode naboer, ansatte med familier og Visit Umeå, har dette gått som en drøm. Jeg har aldri opplevd maken til fellesskapsånd noe annet sted jeg har jobbet, sier Pedersen.

Teaser:

Med et interiør laget av Anders Bjørkén, en av de hippeste og mest oppdaterte interiørarkitektene i landet og en fasade som passer like godt i New York og Las Vegas som i Umeå, sier det seg selv at Comfort Hotel Winn skiller seg ut. Ikke bare i Umeå. Men i Sverige.

Main Image:
Thumbnail Image: