Hotell slo seg konkurs

Etter mange år med underskudd er det tirsdag meldt oppbud i Morgedal hotell. Men i løpet av dagen har også hotellet fått ny eier og driften fortsetter.

Publisert Sist oppdatert

 

Etter det lokalavisen TA erfarer har selskapet tapt 3,2 millioner kroner på tre år med en negativ egenkapital på 3,5 millioner ved utgangen av 2014. Omsetningen har vært fallende de to siste årene.

Ifølge en pressemelding er hotellet nå overtatt av Room xpress AS som er heleid av Ola Moe.

Ble enige

– Undertegnede ble kontaktet av Sparebanken Sør etter at oppbudet var et faktum om interesse for å overta eiendom og drift. Det ble enighet mellom bank og oss i løpet av mandag kveld om vilkårene slik at det omgående blir ny drift i selskapet, sier Moe i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Cecilie Lind er ansatt som ny daglig leder, ifølge TA.

- Hotellet vil inngå som en del av en gruppe under etablering hvor første hotell var Eidsbugarden hotell, mens flere hotell er kjøpt og vil innlemmes i samme gruppe i løpet av det neste halvåret. Kjeden vil tilby spesielle destinasjoner med vakker historie og natur om fellesnevner. Morgedal har en spennende skihistorie som gjør at hotellet vil passe inn i tankegangen, legger Moe til.