Hordaheimen i Plus

BW Hotell Hordaheimen i Bergen kvalifiserte seg denne uken til neste nivå i Best Western, og er dermed det fjerde BEST WESTERN PLUS® hotellet i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet har rike tradisjoner som Bergens eldste hotell, og åpnet sine dører i 1918. I 2007 ble hotellet utvidet med 33 nye superiorrom samtidig som man pusset opp kurs- og konferanseavdelingen og åpnet en ny lobbybar. I 2013-2014 gjennomgikk hotellet en totalrenovering av de eldste 55 rommene, resepsjonen og Kaffistova. Kaffistova gjenspeiler igjen sin historie med spennende gamle bilder, veggur og de flotte gamle Kinsarvik-møblene. Kaffistova er populær både blant lokalbefolkningen og hotellgjestene for sin tradisjonsrike, hjemmelagde norske mat.

Eier flere hoteller

Hordaheimen har vært medlem i Best Western siden 2001, og Bjarte Bergesen har drevet hotellet siden 2006. I tillegg driver han også BW Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel som går inn i Best Western senere i høst.

Han sier: – Vi har så langt hatt gode erfaringer med Best Western som kjede, og synes det er kjekt å få samlet alle våre tre forskjellige hotellprodukter under samme paraply. Vi har bastionen BEST WESTERN PLUS® Hotell Hordaheimen som et komfortabelt sentrumsalternativ, intime BW Sandviken Brygge i naturskjønne omgivelser i Sandviken og leilighetshotellet Ole Bull Hotel & Apartments for de som ønsker fullt utstyrte leiligheter, særlig med tanke på langtidsleie. Noe for et hvert segment innen samme kjede.

– Med flere gode BW-hoteller i Bergen er det positivt og viktig at dette hotellet får vist sin kvalitet og gode servicenivå som et BEST WESTERN PLUS®-hotell, sier sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia. – Dette gir gjestene våre større valgmuligheter når vi nå kan tilby flere Best Western-kategorier i samme by.