Her kan du vippse

Det nyåpnede Comfort Hotel Grand Central blir Norges første hotell hvor gjestene kan betale med Vipps.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. juni kan nemlig gjestene som besøker Comfort Hotel Grand Central i Oslo, forenkle sitt hotellopphold ved å betale for hotelltjenester og handle varer i lobbybaren gjennom betalingsappen Vipps. Comfort Hotel blir dermed Norges første hotellkjede som tilbyr denne løsningen.

– Vi ønsker å skape hotellopplevelser som gjør hverdagen enklere for våre gjester. Det er viktig for Comfort Hotel å kunne tilby tjenester og løsninger på digitale plattformer som gjestene allerede bruker. Derfor er det en stor glede å være den første hotellkjeden som tilbyr Vipps-betaling, og jeg er sikker på at våre gjester vil ha stor glede av dette, sier markedsdirektør i Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

Populær løsning

Vipps har på kort tid etablert seg som en populær betalingsapp i Norge, og 1,8 millioner nordmenn har lastet ned applikasjonen. I tillegg har verbet "å vippse" forlengst blitt akseptert i språket.

– Det er inspirerende å få jobbe sammen med en aktør som tenker så innovativt og offensivt innenfor betalingsløsninger. Vi er veldig glade over å få til dette samarbeidet med Comfort Hotel, og vi er sikre på at alle våre brukere som besøker hotellene vil benytte seg av tilbudet, sier Vipps-sjef i DNB Rune Garborg.

Comfort Hotel åpnet i mars måned Comfort Hotel Karl Johan, Nordens første hotell med eget musikkstudio, og Comfort Hotel Xpress Youngstorget ble Norges første hotellkjede med gratis leveranse på mat bestilt gjennom foodora-appen.

– Comfort Hotel har som ambisjon å være først på ballen når det kommer til å bruke ny teknologi som matcher våre gjesters digitale vaner. Det er derfor vi er først ute med å tilby Vipps-betaling, og vi kommer ikke til å være redd for å teste ut nye løsninger i framtiden heller, avslutter kjededirektør Anna Spjuth. 

Les mer om nyheten Comfort Hotel Karl Johan og hotelldirektør Robert Holan i Hotell- & restaurantmagasinet 3, som er ute nå.