Her er verdens første Radisson RED

Det første Radisson RED-hotellet har nå åpnet dørene i Brussel.

Publisert Sist oppdatert

Radisson Red er et helt nytt internasjonalt hotellkonsept inspirert av Milleniums-generasjonen. Rezidor Hotel Group, en del av Carlson Rezidor Hotel Group, har sitt hovedkontor i Brussel og driver hotellet. Ambisjonen er å vise fram det beste av Brussel.

– Radisson Red er Carlson Rezidor’s nye livstilmerkevare inspirert av Milleniums filosofien. Med fremtidsrettet design tilbyr vi gjestene en ny hotellopplevelse drevet av personlig interaksjon og personlige valg. Dette er en anerkjennelse av hvor stor rolle teknologi spiller i å tilrettelegge alt– både hjemme og på reise, forteller Wolfgang M. Neumann President og CEO for Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

Flere på gang

I tillegg til det nyåpnede Radisson RED i Brussel, er 14 lignende hoteller under utvikling globalt.

– I dag er en fantastisk dag for oss! Vi er utrolig stolte over å kunne åpne det aller første Radisson RED hotellet, i Brussel. Alle i Radisson RED gleder seg til å presentere en helt ny hotellopplevelse for verden, sier Eric De Neef, Chief Commercial Officer i Rezidor Group.

Det nye hotellet appellerer til moderne gjester som er opptatt av teknologi, ved å tilby dem en utradisjonell opplevelse. Radisson RED er skapt for moderne reisende, som søker innovasjon og som forventer at opplevelsene innfris umiddelbart. Denne målgruppen forstår ikke hvorfor noen hoteller tar ekstra betalt for raskt internett, og de elsker små overraskelser som har en stor betydning. Alt handler om å skape kontakter og dele erfaringer og de lever og ånder for mobil og internett. De elsker fleksibilitet med et personlig preg og Radisson RED har som mål å innfri disse forventningene, skriver Rezidor i sin pressmelding.

Sosial rekruttering

De kreative hos RED (hotellteamet) er alle rekruttert via sosiale medier. Personlighet og service er viktig og de har en naturlig forståelse for hva som er viktig for moderne reisende. Hotellets kreative team har bygget en sosial atmosfære der gjestene møtes med nettbrett fremfor en resepsjon. Dette er for å skape den innovative og tilrettelagte opplevelsen som RED representerer.

RED appen spiller en stor rolle i denne opplevelsen. Den gir nøkkelfri inngang via gjestenes smarttelefon og fungerer som en virtuell resepsjonist for innsjekk og utsjekk. RED appen er en fornyet og beleilig nøkkel til alle RED sine funksjoner: Barregningen, mat og drikke, nyheter og steder, samt aktiviteter i Brussel som gjestene ikke vil gå glipp av.

149 rom

Radisson RED Brussel ligger i hjertet av byen og i gåavstand til det Europeiske parlamentet. Alle de 149-studio rommene har store vinduer og en komfortabel RED-seng, 55” TV, nedleggbart bord, minibar og nok skapplass, flatterende belysning og romslige bad.