Grand Cafe lanserte konsertkonsept

Publisert Sist oppdatert
Konseptet er ikke ulikt hva man finner på de mest trendsikre, påkostede og til dels fornemme klubbene i London og New York. Artistlisten består så langt av navn som Lisa Ekdahl, Lillebjørn Nilsen, Off Minor, Anne Grete Preus, Ole Paus, Tony Joe White, Halvdan Sivertsen, og mange flere.

På fredager får Grand Cafe en moderne og internasjonal jazzclub-karakter og på lørdag en mer klassisk konsertprofil – konsertstart fredag ca. kl. 22.30 / lørdag ca. kl. 21.30 med påfølgende klubbkonsept og vekselsvis live musikk/ D.J.


Caféen har plass til ca. 300 konsertgjester. Rommet vil inneholde scene for tilnærmet akustiske acts og live-konstellasjoner, med lyd/lys anlegg i meget god standard og utførelse.
- Vi presenterer skandinaviske og internasjonale kvalitets-acts som ønsker seg intime, upretensiøse, men likevel bemerkelsesverdige konserter i dette formatet med publikum 'i fanget',- og da i lokalet Christiania-bohemene foretrakk fremfor noe annet, sier salgs- & Markedsdirektør Unni A. Johannessen på Grand Hotel.

Ibsen på menyen
Grand Café har en meget tiltalende 'Ibsens reise' – meny fredag kveld og en spesialkreert konsertmeny på lørdager. - Med et nytt spennende musikkonsept, egen kulinarisk konsertmeny, og en egen stemning som du kun finner på Grand Cafe, tilbyr vi et helhet som bør appellere til et bredt publikum, avslutter Unni A. Johannessen.
Thumbnail Image: