Går mot rekordsommer i fjellet

Norefjell Ski & Spa har doblet forhåndsbookingen på ferie- og fritid sammenlignet med i fjor, og går mot all-time-high i juni, juli og august. Svak norsk krone gjør at utenlandske turister valfarter til fjells.

Publisert Sist oppdatert

– Vi opplevde en kraftig økning i bookingen fra utenlandske turister i vinter, og nå viser det seg at veksten fortsetter inn i sommeren. I juni, juli og august har vi nå en dobling i antall bookede romdøgn sammenlignet med i fjor. Vi kommer til å sette ny rekord, sier Anne Rustberggard Varden, adm. direktør ved Norefjell Ski & Spa.

Det er spesielt én nasjon som skiller seg ut som svært interesserte i norsk sommerfjellferie. – Nederlenderne. Det har tatt fullstendig av med booking i Nederland. Vi synes jo det er veldig morsomt. Jeg tror vi tilbyr noe eksotisk og spennende sett med nederlandske øyne, sier Varden.

I tillegg til fottur i fjellet, spa og velvære tilbyr Norefjell Ski & Spa seteropplevelser for familien og barna. På hotellets egen seter kan barna klappe og mate dyrene og lære mer om seterdrift og dyrehold. – Vi ønsker at gjestene skal få oppleve ekte sommer på fjellet, og seterliv er en naturlig del av det, avslutter Varden.

Powered by Labrador CMS