Fornem hotellpris til Lysebu

Lysebu har vunnet prisen World Luxury Hotel Award for 2014/2015.

Publisert Sist oppdatert

World Luxury Hotel Award arbeider med å sette søkelyset på, og øke servicestandarden innen segmentet luksushoteller over hele verden. Prisen ble nylig utdelt under et arrangement i Sør-Afrika.

– Det er en stor ære for oss på Lysebu å ha vunnet denne prisen, sier Lysebus direktør Flemming Nilsen. Det er lagt ned mye omhu for å utvikle Lysebu til det ypperste når det gjelder kvalitet, bekvemmelighet og estetikk. Kvalitet er en forutsetning for alt vi gjør. Men like viktig er det at våre ansatte møter gjestene med ekstra omtanke, oppmerksomme blikk og et vennlig smil. Det er det som gjør forskjellen.

Særlig høy standard

– Vi er både ydmyke og takknemlige for å ha blitt tildelt prisen, sier en stolt hotelldirektør.  Å vinne World Luxury Hotel Award, en internasjonal pris som går til hoteller med særlig høy servicestandard, beviser at vi har lykkes. Det er en anerkjennelse for det arbeid alle våre ansatte legger ned hver dag. Som medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder arbeider vi kontinuerlig med å utvikle vertskapsrollen, med fokus på gjestfrihet, raushet og det ekte. Gjesten skal alltid være i sentrum, sier Nilsen.

Dette er forøvrig ikke første gang Lysebu blir prisbelønt. Lysebu er nettopp blitt kåret til «beste restaurant» i Historic Hotels of Europe awards . Og det amerikanske vinmagasinet Wine Spectator, vinens svar på Michelinguiden, har siden 2005 kåret Lysebus vinkjeller til en av verdens beste og gitt Lysebu prisen "Best of Award of Excellence".

Hotellet innehar for øyeblikket tredjeplass i Oslo på TripAdvisor, kun slått av Thon Hotel Rosenkrantz og THE THIEF.