First Hotels til Elverum

Elverum er neste stopp for First Hotels når hotellkjeden nå tar over det tidligere Thon-hotellet i elvebyen.

Publisert Sist oppdatert

First Hotel Elverum er et fullservicehotell som ligger sentralt i byen, har 95 rom og store konferansefasiliteter. Hotellet var tidligere under paraplyen til Thon Hotels.

– First Hotels ønsker å vokse i alle markeder vi er etablert og veldig glade for å ønske Aiman og hans team velkommen til First Hotels, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Fleksibilitet og gjestefokus

Daglig leder i driftsselskapet Hotel Elverum AS, Aiman Shaqura, mener gjestefokuset til First Hotels var viktig for valg av hotellkjede.

– Med First Hotels vet vi at gjesteopplevelsen står i fokus og den blir best ved å bevare egen unikitet. I stedet for å bli standardisert fra topp til tå, beholder vi det vi er gode på, samtidig som vi vet at distribusjonen, markedsføringen og salget blir godt ivaretatt av First Hotels, sier han.

Shaqura legger også vekt på hotellkjedens fremgang de siste årene.

– First Hotels har fått mange nye hoteller de siste årene og har ambisiøse mål. Likevel har ikke veksten gått på bekostning av leveransen og jeg er sikker på at dette samarbeidet blir bra for begge parter, sier han.

Renoveringsprosess

Det 95 roms store hotellet har renovert halvparten av rommene og de resterende blir pusset opp fortløpende. Det ligger i handlegaten i Elverum og har en av byens mest populære restauranter i «The Grill».

– I tillegg til å ha byens beste burgere, kan gjestene på First Hotel Elverum nyte utsikten over Glomma. Det er kort vei til både golfbane og museer, og har store og gode konferansefasiliteter med plass til 350 deltagere, sier Ingdal.

Hotellet slutter seg til First Hotels fra 1. mai.

Fakta om First Hotel Elverum:

Antall rom: 95

Konferansesal: Plass til 350 deltagere

Renovert: 45 rom ferdig renovert, resten blir løpende pusset opp

Fasiliteter: Treningsrom, badstue, restaurant/sportsbar, innendørs og utendørs parkering og utsikt over Glomma.