First Hotels ekspanderer

First Hotels fortsetter de siste års vekst inn i 2016. Siste skudd på stammen satser mot både ferie- og konferansemarkedet og får sin egen "fangeøy" i kjelleren.

Publisert Sist oppdatert

First Hotels Tällberg ligger i det populære og vakre turistområdet Dalarna i Sverige.

– First Hotel Tällberg ligger i naturskjønne omgivelser og tilbyr alt man trenger på rekreasjonsferie. Foruten svømmebasseng, spa, restaurant og treningsrom, er det et vell av utendørsaktiviteter som tilbys i området. Dette er hotellet for alle som trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

First Hotel Tällberg, som tidligere var kjent under navnet Gyllene Hornet, har lang tradisjon med velvære. Hotellet startet faktisk opp på 50-tallet som rekreasjonsanlegg for personalet til Svenska Posten - noe som det tidligere navnet gjenspeiler.

Renoverer

Hotellet har en rekke planer for inneværende år og vil særlig satse på familier samt kurs- og konferansegjester.

– Vi ønsker å treffe både bredere i markedet og nå nye målgrupper. First Hotels har størrelsen, distribusjonsplattformene og erfaringen som skal til for å realisere dette. Samarbeidet vil gagne begge parter og jeg er svært optimistisk for fremtiden, sier hotelldirektør og eier Anders Sandberg.

Hotelldirektøren kjøpte hotellet for under ett år siden og prosjektene står i kø.

- Det første vi gjør er å totalrenovere resepsjonen, inngangspartiet og restauranten. I tillegg lager vi et nytt aktivitets- og teambuildingskonsept myntet på grupper, konferanser og familier, Prison Island. Jeg har også stor tro på at vi skal tiltrekke oss internasjonale gjester gjennom First Hotels. Området er nemlig perfekt for alle som vil oppleve svensk natur og svenske tradisjoner, sier Sandberg.

Turistdestinasjon

Tällberg er en kjent turistdestinasjon i Sverige og hvert år besøker rundt en kvart million tettstedet. Turismen er med andre ord svært viktig, og Tällberg har faktisk flere hoteller per innbygger enn noe annet sted i Sverige.

– Dette er et svært vakkert område som jeg håper flere vil få øynene opp for. Med de tiltak hotellet har satt i gang, vil First Hotel Tällberg ta sin rettmessige plass blant områdets beste hoteller, sier Ingdal.

 

Fakta: First Hotel Tällberg

Bygget: 1950-tallet.

Antall rom: 60

Beliggenhet: Midt i turistdestinasjonen Tällberg ved Siljan i Dalarna

Fasiliteter: 28 grader innendørsbasseng, treningsrom spa, lekerom, bar, restaurant samt en rekke utendørsaktiviteter.