Er dette Uniteds neste kjøp?

I utgangspunktet var de mot hotellplanene, men nå vil Manchester United kjøpe Hotel Football, et steinkast unna deres egen hjemmebane.

Publisert Sist oppdatert

Fotballhotellet vi hadde reportasje fra i forrige utgave, er hjertebarnet til de tidligere United-spillerne Gary Neville og Ryan Giggs. Hotellet har vært en dundrende suksess siden åpningen i vår, men underveis i planleggingen og byggefasen støtte de på uventet hard motstand fra sin gamle arbeidsgiver.

Klubben mente nemlig at hotellet ville blokkere sikten mot Old Trafford, ifølge den engelske avisen Daily Mail.

Offensiv taktikk

Klubben fikk imidlertid ikke gehør for sin noe defensive kampplan da, og nå prøver de seg altså på en annen og mer offensiv taktikk. Planene om å være aktiv på overgangsmarkedet ble visstnok lansert allerede før åpningen, uten resultat. De har ikke gitt opp håpet om å komme i mål.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Hotellmagasinet besøkte Hotel Football tidligere i vår.

- Hotellet irriterer folk i United, sier en United-kilde ifølge avisen. – Ikke bare fordi de ikke klarte å stoppe planene, men også fordi folk her har innsett at de burde ha tenkt på det først. Og det er ikke lett å glemme heller, for hver gang du ser opp fra pulten, så stirrer bygger mot deg, uttaler kilden.

Dagens eiere virker forøvrig å være uberørt av oppkjøpsplanene. De har nå planer om å åpne et søsterhotell, da i sentrum av Manchester.