Enige om Farris Bad

Publisert Sist oppdatert

-Det var nødvendig å revidere og presisere enkeltpunkter i leieavtalen. Vi er nå kommet frem til en løsning som begge parter er svært fornøyd med, sier Stein Erik Hagen som eier hotellet sammen med Mille-Marie Treschow.

Farris Bad åpnet midt i finanskriseåret 2009, men har til tross for et tøft marked levert gode resultater. I 2010 har hotellet en omsetning på ca. 86 millioner kroner. Farris Bad er Nordens største spa med et unikt utvalg badstuer, damp- og terapibad og utfører ca. 9000 spabehandlinger hvert år.

- Nå som alle uklarheter rundt leieavtalen er ryddet av veien, kan vi fokusere på å utvikle Farris Bad til å bli et enda bedre spa-hotell. Dette er først og fremst gode nyheter for Larvik by og for våre gjester, sier Petter A. Stordalen som leier og driver hotellet gjennom selskapet Nordic Choice Hotels.

Farris Bad er inspirert av Europas beste spa. Egen kildevannsgrotte med mineralholdig kildevann fra en av Farriskildene gir samtidig stedet en helt egen posisjon i Norden. Hotellet har 176 rom og ble av nordmenn kåret til Skandinavias beste spa i 2009.

Thumbnail Image: