Danske ny administrerende direktør for First Hotels

Publisert Sist oppdatert

Når Asmund Haare ved utgangen av året avtrer som administrerende direktør for First Hotels, overlater han en skandinavisk hotellkjede i enorm vekst og fremgang til hans avløser. Hotellkjeden teller i dag 47 hoteller. Flere av disse er 5-stjerners, to av disse er i også medlemmer av prestisjefulle Design Hotels. I tillegg er det i gangsatt en ambisiøs utvikling av nye hoteller.
-
Når jeg nå trer av som administrerende direktør for First Hotels og fortsetter som styreformann, får jeg frigjort tid til noe av det som interesserer meg mest. Jeg vil fortsette arbeidet med utviklingen av våre hoteller, og spesielt med å utvikle nye og unike hoteller, sier Haare, grunnlegger og hovedaksjonær i First Hotels.

-Vår nye administrerende direktør Michael Telling har meget stor erfaring med hotellbransjen og First Hotels. Han forstår at våre hoteller skal være så mye mer enn kun en overnatting. Vi skal våge å gjøre ting annerledes og fremfor alt fokusere på å optimere gjesteopplevelsen. Jeg overlater jobben trygt til ham”, avslutter Asmund Haare.

Ny administrerende direktør
Michael Telling er en erfaren herre innen turisme, marketing, hotelldrift og utvikling. Han har tidligere vært hotelldirektør for det fem-stjernede Skt. Petri i København, som er eneste danske medlem av Design Hotels. Hotellet vant i 2006, under Tellings ledelse, prisen for beste hotell i Danish Travel Awards.

Telling kommer nå fra en stilling som Vice President Marketing i First Hotels.

-Det er med stor glede, og også med ydmykhet, at jeg overtar stillingen som administrerende direktør for First Hotels. First Hotels er i vekst og har utrolig mange spennende igangsatte prosjekter og ambisjoner for fremtiden. Jeg føler meg godt rustet til arbeidet, og gleder meg til å ta over etter Asmund. Jeg har allerede mange visjoner for First Hotels og gleder meg til å komme i gang”, sier Telling, Vice President Marketing for First Hotels.

Thumbnail Image: