Clarion best i Sverige

Publisert Sist oppdatert

Clarion kåret til Sveriges beste hotellkjede

(Stockholm, 15. februar 2010) Clarion Hotels er tildelt den prestisjefylte Grand Travel Award 2010 i kategorien ''''''''''''''''Beste Hotellkjede Sverige''''''''''''''''. Over 600 svenske reiseselgere har stemt frem sine favoritter. Prisutdelingen fant sted under en stor gallamiddag i Stockholm torsdag kveld.

Svenske Grand Travel Awards 2010 arrangert av bladet Travel News, kåret reiselivsbransjens favoritter for 18. året på rad på Grand Hotel Stockholm torsdag. Clarion Hotels, som er en del av Choice Hotels Scandinavia, kapret for første gang den hedersfylte tittelen Beste Hotellkjede Clarion Hotels, med brand direktør Katalin Paldeak Pålsson i spissen, har fra oppstarten for fire år siden, lykkes med å etablere Clarion som et av Nordens ledende hotellmerkevarer. En stor del av suksessen skyldes et målrettet arbeid med konseptet ''''''''''''''''Attitude at Clarion''''''''''''''''. Konseptet har vært en viktig bidragsyter til økt trivsel, både blant gjester og ansatte.

- Det er fantastisk gøy at vi får denne prisen. I Clarion arbeider mye med de myke verdiene, og denne tittelen bekrefter at vi ligger i front. Fremtidens hotell skal være mer enn en seng for natten. Vi satser på å skape levende møteplasser der gjestene møter byens puls og atmosfære, selv innenfor hotellets vegger, sier Katalin Paldeak Pålsson, brand direktør Clarion Hotels i Choice Hotels Scandinavia

Urban Lingmerth er salgsdirektør i ViaTravelog har sittet i juryen som nominerer hotellene til Grand Travel Award. Han er ikke overrasket over at prisen i år gikk til Clarion.

- Denne prisen er vel fortjent. Clarion har på kort tid lykkes med å etablere seg som en hotellkjede med gjennomgående høy kvalitet. Det som virkelig utmerker seg ved kjeden er at de har klart å skape førsteklasses hoteller med både en internasjonal følelse og en velkommende, trivelig og spennende atmosfære. På Clarion hender det litt mer, noe som tiltaler mange typer reisende. Våre selgere anbefaler trygt Clarion til sine kunder, sier Lingmerth.

Clarion satser i Norge

I Norge har Clarion hoteller i Oslo, Bergen, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Tromsø og på Gardermoen, og kjeden starter stort også her hjemme. Clarion Hotel Ernst i Kristiansand har gjennomgått en omfattende oppussing- og ombygging, og fremstår i ny drakt. På Clarion Hotel Royal Christiania startet renoveringsarbeidet i høst. I 2014 vil hotellet ha totalt 850 rom og blir dermed Norges største. Allerede i 2012 åpner et nytt Clarion hotell i Brattøra i Trondheim. Porsjektet bygges i samarbeid med blant annet Reitan.

Thumbnail Image: