Ble årets norsk-svenske selskap

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Choice Nordic Hotels er kåret til årets norsk-svenske selskap av Norsk-svensk Handelskammer. Prisen ble delt ut under åpningen av Clarion Hotel Post i går.

Prisen deles ut for å hedre selskaper som har utpekt seg spesielt i norsk-svensk sammenheng. Choice Nordic Hotels får prisen fordi selskapet har:

 

- En sammensatt konsernledelse med representanter fra begge land

- Virksomhetens art bidrar til å bringe mennesker sammen over landegrensene

- Hotellkjeden bidrar til relasjonsbygging, økt kunnskap og forståelse for hverandre

- Vinneren er Nordens største hotellkjede med en sterk norsk-svensk profil

Prisen ble delt ut av styremedlem Ola Kleiven til en overrasket eier Petter Anker Stordalen og konsernsjef Torgeir Silseth under åpningen av Clarion Hotel Post i Göteborg torsdag kveld.

Utover anerkjennelse, består prisen av 1 kvadratkilometer regnskog og en gratis plass i Handelskammerets lederutviklingsprogram; Talentnettverket.

Norsk-Svensk Handelskammer arbeider for å utvikle og bedre samarbeidet mellom Sverige og Norge - både for næringslivet og arbeidstakere. De fleste sentrale aktører i næringslivet i begge land er medlemmer, og det er et godt samarbeid med Innovasjons Norge, Sveriges Exportråd og de ambassadene.

Prisen deles ut at styrene i de to landene, etter nominasjoner fra medlemmene. I år er det NSHK Oslo som deler ut prisen.

- Det at vi er naboer gjør at alt for mange tar for lett på det å etablere seg over grensen. Næringsdrivende og arbeidstakere opplever hver dag store og små problemer, som vi arbeider for å hindre, sier styreleder i NSHK Oslo, Rune Mørck Wergeland, i en pressemelding.

Teaser:

Choice Nordic Hotels er kåret til årets norsk-svenske selskap av Norsk-svensk Handelskammer. Prisen ble delt ut under åpningen av Clarion Hotel Post i går.

Main Image:
Thumbnail Image: