Best Western utvider på Gardermoen

Norlandia Hotel Group utvider hotellkapasiteten på Oslo Lufthavn Gardermoen, nærmere bestemt på Best Western Oslo Airport Hotel.

Publisert Sist oppdatert

Best Western Oslo Airport Hotell på Gardermoen har de siste årene hatt en positiv utvikling med økt omsetning og gode resultater. Med dette som bakgrunn, samt den fremtidige utvidelsen av Oslo Lufthavn Gardermoen, ser eierne nå muligheten til å blant annet utvide hotellets kapasitet med 60 rom.

– Vi har tro på vekst i gjestemarkedet på Oslo Lufthavn Gardermoen, og føler oss trygge på at vi fortsatt vil øke vår markedsandel med vårt Best Western Oslo Airport Hotell. Vi ønsker å være tidlig ute for å imøtekomme behovet og sikre oss markedsposisjonen innenfor alle segmenter, sier Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

Hotellet ble bygget i 1998 som et rom/ frokost hotell og ble utvidet i 2007 med nye konferanselokaler, resepsjon og restaurant. Hotellet har i dag 153 rom, flere moderne konferanselokaler, samt lyse og hyggelige fellesarealer. I sommer er 100 rom totalrenovert og oppstart for de nye rommene er planlagt i 2016/2017. Totalt vil Best Western da tilby 213 moderne rom.