Best Western ekspanderer i nord

Publisert Sist oppdatert

Best Western Nordlys Hotell Alta ligger i Bossekop, et av Altas tre sentre. Alta er et knutepunkt i Finnmark fylke, og tiltrekker seg yrkestrafikk så vel som turister. Best Western Nordlys Hotell Alta er et moderne hotell med lange tradisjoner. Rommene har god standard, og restauranten serverer hjemmelaget mat av høy kvalitet. Totalt har hotellet 76 senger fordelt på 38 rom, med tilknytning til fasiliteter som fritt Internet, bar, solarium, sauna og boblebad. Mange av rommene har utsikt over Altafjorden, som i sommerhalvåret ofte er badet i fantastisk midnattsol. Hotellet har 2 store og behagelige konferanserom, med kapasitet opptil 65-70 personer, samt et mindre møterom. Alt teknisk utstyr er av topp moderne kvalitet

”Vi har store forventninger til medlemskapet i Best Western,” sier direktør Tor-Arne Pettersen. ”Spesielt ønsker vi oss drahjelp på turoperatørmarkedet, og vi ser fram til å dra nytte av nettverket innen kjeden, både med tanke på opplæring, tilknytning til det internasjonale markedet og utveksling av ideer og erfaringer med kolleger fra de andre medlemshotellene.”

”Med Best Western Nordlys Hotell Alta er kjeden igjen representert i Finnmark, og dette er nok et skritt på veien til å styrke vår posisjon også i den nordligste delen av landet vårt,” sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway. Veksten Best Western Hotels har hatt i Norge det siste halvannet året viser at stadig flere hoteller ser viktigheten av å være med i en internasjonal kjede der man drar nytte av et av verdens beste reservasjonssystemer samtidig som man beholder full kontroll over eget produkt.

Thumbnail Image: