Gir bort opphold til barnefamilier

Hotelleier oppfordrer andre til å gi gratis hotellopphold til familier som ikke har råd til ferie.

Publisert Sist oppdatert
Hotellet Sanderstølen 60 grader nord tilbyr gratis langweekend til to barnefamilier i sommer, fra 17.-20.juli, skriver Dagbladet.
 
- Vi har hørt om flere i nærmiljøet som har behov for litt ekstra hjelp med feriebudsjettet. Vi har også registrert at andre som har lånt ut hus og hytte gratis i sommer, har fått stor respons. Når vi har disponible rom og unike turmuligheter, synes vi det er fint å kunne tilby den type gest til noen, sier daglig leder André Nilsen ved Sanderstølen hotell.
 
Hotellet ligger på fjellet mellom Gol i Hallingdal og Fagernes i Valdres, 850 meter over havet. Nilsen sier familiene får disponere familierom, svømmebasseng og trimrom. I tillegg framhever han mulighetene for fiske og friluftsliv i området.
 
Så langt har Sanderstølen 60 grader nord fått henvendelser fra åtte familier. Nilsen sier han ønsker å gjøre tilbudet til en tradisjon, og oppfordrer andre hoteller og overnattingssteder til å gjøre det samme.

- Jeg antar at andre hoteller heller ikke har fullt belegg om sommeren, og dermed har mulighet til å sette av to eller tre rom noen få døgn for å gjøre en god gjerning, sier han