Har det best i kjeften

Petter Stordalen er Norges beste talerør, viser ny kåring.

Publisert Sist oppdatert

Hotellkongen er Norges flinkeste til å snakke for seg. Det sier kommunikasjonseksperter i en fersk kåring av Norges beste kommunikatører.

Rekrutteringsselskapet Hammer & Hanborg som står bak undersøkelsen. 850 personer har svart, og de plasserer Stordalen klart foran både Bjørn Kjos og Kristin Skogen Lund på henholdsvis andre og tredjeplass, skriver Nettavisen.

Kåringen var ikke hjulpet, det vil si at de som svarte på undersøkelse selv fikk nominere den personen de mener er best på kommunikasjon.

– At Petter er den første de tenker på kan skyldes at han har et høyt energinivå, og bruker både humor og sitt smittsomme gode humør i kommunikasjonen sin. Han er ikke redd for å by på seg selv, og fremstår for de fleste som både tilgjengelig og ekte i sin væremåte, sier daglig leder Tina Jørgensen i Hammer & Hanborg.

Hun tror mange ser opp til  hotellinvestoren fordi han har bygget seg opp selv og er god på det han gjør.

– Selv om han er rik, kan mange relatere seg til han. Han klarer balansen mellom å ta samfunnsansvar og samtidig kunne kjøre Ferrari. Han er troverdig og står for det han formidler, fortsetter hun.

Her er topplisten

1. Petter Stordalen

2. Bjørn Kjos

3. Kristin Skogen Lund

4. Anita Krohn Traaseth

5. Rune Bjerke

6. Johan H. Andresen

7. Helge Lund

8. Steinar J. Olsen

9. Erna Solberg

10. Trygve Hegnar

Powered by Labrador CMS