First vokser i Stockholm

Hotel Fridhemsplan går inn i First Hotels.

Publisert Sist oppdatert

First Hotels får franchisehotellet Hotel Fridhemsplan inn i kjedens portefølje. Hotellet er sentralt plassert midt i Stockholm og har i 120 rom, men er under ombygging for rundt 50 millioner kroner. Når det er ferdigstilt om et års tid, får hotellet 15 rom, inkludert ti suiter. Hotellet ligger på Kungsholmen, midt i sentrum.

Det er First Hotels fjerde hotell i Stockholm og det 31. i Sverige, og det åpner dørene som First-hotell  i juni.

– Vi er veldig fornøyd med innlemmelsen av Hotel Fridhemsplan i vår portefølje. Etter totalrenoveringen vil First Hotel Fridhemsplan bli et kvalitetshotell av høy klasse, sier Lennart Johansson, VP Business Development & Sales, i First Hotels i en pressemelding.

– Medlemskapet i First Hotels gir oss tilgang til nye kundegrupper samt langt bedre distribusjonskanaler. Vi ser frem til å bli en del av First Hotels og gleder oss til å ønske både gamle og nye gjester velkommen til First Hotel Fridhemsplan, sier manager Therese Jansson.

Hotel Fridhemsplan er ett av tre nye hoteller for First Hotels hittil i år. First Hotel Duxiana (Lund, Sverige) og First Hotel Mayfair (København, Danmark) er også nye i hotellkjedens portefølje.

Powered by Labrador CMS