Landemerke blir hotell-flaggskip

Våren 2015 åpner 1800-tallsbygningen NA-Borgen som Clarion Collection Hotel Borgen.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er svært glad for at Clarion Collection får muligheten til å tilby gjestene våre denne fantastiske bygningen. Og jeg er spesielt glad for å kunne åpne Borgen for befolkningen i Örebro, sier konserndirektør Trond Bastiansen i Clarion Collection Hotel i en pressemelding.

Onsdag ble det klart at kjeden har signert en femtenårig leieavtale med eierne Husman lokaler AB om å drive hotell i NA-Borgen. Målet er å åpne dørene i løpet av 2015.

Eiendommen er et av de mest kjente landemerkene i Örebro i det sentrale Sør-Sverige. Den 4300 kvadratmeter store bygningen skal pusses opp for hotelldrift, og skal inneholde 137 rom, to store suiter, en restaurant, konferansefasiliteter og treningssenter med badstu.

I og med at 1800-tallsbygningen er vernet, skal ombygningen skje med stor omsorg og under tilsyn av eksperter, heter det i en pressemelding.

- Dette blir et av konsernets flaggskip. Bare det beste er godt nok her. Gjestene våre trenger bare å sjekke inn, så skal vi sørge for resten, sier Bastiansen.

Clarion Collection er en del av Nordens største hotellkonsern, Nordic Choice Hotels.

Powered by Labrador CMS