Clarion best for forretningsreisende

Clarion Collection kåret til Sveriges beste hotellkjede forretningsreisende på Business Travel Award.  

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ble Clarion Collection Hotel kåret til Sverige beste hotellkjede for forretningsreisende. 8000 forretningsreisende fra hele Norden stemte fram kjeden som vinner i konkurranse med flere store hotellaktører.

Det er andre gang på tre år Clarion Collection vinner prisen.

– Vi er utrolig stolt over å være førstevalget for Nordens forretningsreisende. Mange av våre gjester har mange reisedøgn i året, og ønsker en så behagelig hotellopplevelse som mulig. Denne prisen er et bevis på at vi har gjort mye riktig i 2013, samtidig gir prisen oss ekstra energi til å utvikle oss videre og gi våre gjester enda bedre opplevelser i 2014, sier Trond Bastiansen, kjededirektør for Clarion Collection Hotel.

Business Travel Award har siden 2007 kåret Sverige beste hotellkjede for forretningsreisende. 8000 forretningsreisende deltar årlig i avstemningen. Den skjer i samarbeid mellom ReseGeometri, bransjebladet Travel News og svenske forretningsreisende intresseorganisasjon SBTA.

– Dette var gledelig! Det er spesielt hyggelig at vinneren er stemt fram av våre gjester, våre viktigste kritikere. Takk for tillitten. Dette er en seier til samtlige Clarion Collection Hotel, sier eier og styreformann Petter A. Stordalen i Nordic Choice Hotels.

Powered by Labrador CMS