Blir første hotell i ny premier-kjede

Malmö-hotell først inn Best Western-kjeden Premier Collection.  

Publisert Sist oppdatert

Hotel Mäster Johan er et moderne førsteklasseshotell med 68 rom i hjertet av Malmö. Med sin beliggenhet ved lilla Torg på Gamla Väster er hotellet omringet av koselige restauranter og butikker. Hotellbygget har blitt varsomt renovert de siste årene for å bevare den moderne, klassiske stilen. I 2014 vant hotellet den prestisjefulle utmerkelsen «Travellers Choice», og 1. januar blir det verdens første BW Permier Collection-hotell.

– Det er ekstra gøy at det er et svensk hotell som blir først ut som BW Premier Collection hotell. Hotel Mäster Johan er et av Sveriges mest likte og populære hotell med toppranking i Sverige og på Tripadvisor. Vi er veldig glade og smigret over at de har valgt å samarbeide med oss, sier administrerende direktør Johan Kukacka i Best Western Scandinavia i en pressemelding. 

– For oss er det viktig å beholde vårt eget varemerke. Samtidig er vi små i markedet og behøver litt støtte. På grunnlag av dette syns vi at Best Western som et soft brand passer oss perfekt, sier eier og daglig leder Nina Nilsson Ulvinen ved Hotel Mäster Johan.

For å få bli et BW Premier Collection hotell kreves det at hotellet er minst 4-stjerners og høyt ranket på TripAdvisor. Hotellet skal være sentralt plassert i en storby eller være et førsteklasses resort hotell. BW Premier Collections hotell kommer til å være bookbare i Best Westerns kanaler, og medlemmer i Best Western Rewards får bonuspoeng på overnattinger.

Powered by Labrador CMS