I SOLA: Med sin gode beliggenhet innerst i Vågen, er Harbour ifølge BWH et perfekt startskudd på etableringen av Crafted-kolleksjonen i Norge.

Første i Norge

WorldHotels Crafted Collection fortsetter å vokse i Skandinavia, og utvides nå med Bergen Harbour Hotel.

Hotellet, som ligger i hjertet av Bergen med utsikt over havnen, blir WorldHotels Crafted Collections sitt første hotell i Norge.

– Det kjennes utrolig bra å kunne presentere Bergen Harbour Hotel som vårt første hotell i Norge, under WorldHotels Crafted Collection. Bergen er et spennende reisemål med et stort utvalg av opplevelser og steder å besøke. Hotellet som gjennomsyres av en hjemmekoselig følelse og personlig service, er et godt eksempel på det vi etterspør i våre Crafted-hoteller, sier Johan Michelson, adm. direktør i BWH Hotel Group Scandinavia.

ASIATISK MAT: Hotellets restaurant, «Soya».

Fra 1913

Hotellet ligger sentralt i en fin bygning fra 1913, hvor det er plass til 50 fullt utstyrte og pent innredede rom – noen med utsikt over havnen og byen. Hotellet tilbyr alt fra gratis tilgang til treningsstudio og lånesykler, til autentisk asiatisk mat på Restaurant Soya og en skummende drikk i den belgiske ølbaren Belgio.

«Hotellets store fokus ligger imidlertid på den personlige servicen, hvor målet er at gjesten skal føle seg hjemme og alltid bli tilbudt det lille ekstra.» skriver BWH i en pressemelding.

– Vi åpnet hotellet i 2017, og det å kunne være en del av et hotellkonsern med et sterkt lojalitetsprogram og med mange viktige selskapsavtaler i det norske markedet, føles både riktig og viktig for oss, sier Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group.

Powered by Labrador CMS