Ventetiden er over for restauratør Kay Johnsen og tørrfisk-sjef Roger Jakobsen (med briller)

Lutefisksesongen er i gang

Kay Johnsen på Engebret skal servere 17 tonn lutefisk de nærmeste månedene. Onsdag ble de første skjelvende måltidene båret i restaurantens festlokale.

Lutefisk i all sin enkelhet.

For enkelte er det ingen lutefisk-sesong før den tradisjonsrike restauranten på Bankplassen i Oslo holder hoff i begynnelsen av oktober.

Onsdag den 8. var det igjen lutefisk-åpning, med 50 mer eller mindre fornemme gjester til bords. Her var pensjonerte spritblandere, gamle redaktører, leverandører av øl, akevitt og lutefisk, komikere, bareiere og sjømatråd.

Årets lutefisk på Engebret er fra Brødrene Berg på Værøy. Selskapets utsending, daglig leder Roger Jakobsen, kunne glede seg over oppsiktsvekkende gode tilbakemeldinger fra det som tross alt er en blasert gjeng.

Skål for lutefisken!

Restauratør Kay Johnsen er god som vert, og denne kvelden var intet unntak. Dette har han gjort siden 2008!

God lutefisk-sesong!

Powered by Labrador CMS