NY MANN: Ole Petter Christensen er ny hotell- og resortdirektør ved Oslofjord Convention Center.
NY MANN: Ole Petter Christensen er ny hotell- og resortdirektør ved Oslofjord Convention Center.

Fra "Syden" til Oslofjord

Den rutinerte hotellederen Ole Petter Christensen er headhuntet til jobben som hotell- og resortdirektør på Oslofjord Convention Center i Sandefjord.

- Oslofjord har et fantastisk potensial og eiere som er villige til å satse for å nå målene. Jeg gleder meg til å ta fatt, og også til et liv med litt mindre reising i jobben, sier Christensen, som er fra Sandefjord og også hatt base der de fire årene han har vært sjef på et hotell i Rondane.

Christensen har en imponerende CV innen reiseliv. Han har blant annet vært ansvarlig for driften av de 18 tyrkiske hotellene i kjeden Suntopia, og i to perioder har han vært daglig leder for luksushoteller ved den egyptiske Rødehavskysten. I tillegg har Christensen vært driftsdirektør i cruise-industrien og også regionsjef for en fransk hotellgruppe med ansvar for 13 hoteller i Frankrike, Sveits og Andorra. 

- Vi har hatt en svært grundig prosess der vi har benyttet hodejegere med spesiell kjennskap til reiselivsbransjen. Vi er veldig glad for at den beste kandidaten viste seg å ha adresse i Sandefjord, og at Ole Petter har sagt ja til jobben, sier administrerende direktør Stian Fuglset ved Oslofjord Convention Center.

 

Bygges fortsatt

Oslofjord har ambisjon om å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for store bedrifter og organisasjoner. For tiden pågår en storstilt utbygging ved Oslofjord, der 16 hotellbygg med til sammen 1600 hotellrom og suiter ferdigstilles i desember 2020. I tillegg åpnet Oslofjord Arena i fjor, et multibruksanlegg for ulike arrangementer, trening og konkurranser. Videre skal det bygges konferanse og møteromsavdeling, samt nytt storkjøkken.

- Oslofjord er allerede unikt i norsk sammenheng, og den pågående utbyggingen vil gjøre stedet enda mer attraktivt som hotell- og resortdestinasjon. Å få være med på dette, tror jeg er noe alle dyktige hotellfolk vil bli tiltrukket av, sier Christensen.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen