Da er vi på plass i Lyon

Hotellmagasinet, og haugevis med andre nordmenn, har ankommet Bocuse-byen Lyon.

Publisert Sist oppdatert

Vi har knapt rukket annet enn å logge oss på det konstant ustabile franske nettverket, men vi har registrert følgende siden avreise fra Gardermoen:

- Ørjan Johannessen og Jimmy Øien får massiv støtte fra spente nordmenn i morgen.

- Paul Bocuse har en rimelig høy stjerne i Lyon.

- Franske taxisjåfører er fortsatt ikke glad i å snakke engelsk.

- Stemningen på presserommet er intens.

Tett på

De 12 første lagene er allerede i gang, men i morgen følger vi konkurransen tett, helt fra Ørjan tar tak i perlehønen, til vinnerne utropes. Inntil da skal vi ut og snuse både på både messeområdet og det franske kjøkken. Følg med på disse sidene, samt på Hotellmagasinets Facebooksider for flere (og mer fornuftige oppdateringer) i morgen.

Full rapport fra hele herligheten leser du selvfølgelig i Hotellmagasinet 1-2015.

Powered by Labrador CMS