Takknemlighet som åpningstema

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Nå er  T.G.I. Friday's restaurant nummer fem på plass i Oslo sentrum. Restauranten som ligger i Clarion Hotel Royal Christiania ble åpnet med takknemlighet som tema. I stedet for kjendisfest valgte man å invitere organisasjoner som gjør en uvurderlig innsats for de svakeste i Oslo.

– Vi har alle mye å være takknemlige for. Og de aller fleste av oss skylder noen en takk. Dette har vi i T.G.I. Friday's tatt tak i sammen med Clarion og P4, sier Sven Hars, markedsdirektør i American Bistro Scandinavia.

#Takkfor
Det er opprettet en egen hjemmeside med takk som tema. Man kan delta via Facebook på www.Facebook.com/TGIFridaysNorge, twitre en takk merket #takkfor på Twitter eller dele sin takkehistorie med P4, så er man med i trekningen om å delta på den store takkemiddagen 24. november (ink. overnatting). Det eneste man skal huske er å oppgi hvem som skal takkes og hvorfor. All informasjon ligger på http://www.takkfor.no <http://www.takkfor.no> .

Ideelle organisasjoner hedret
I stedet for en kjendisspekket åpningsfest valgte man å invitere dem som hver dag gjør en fantastisk viktig jobb for Oslos svakeste. Kirkens Bymisjon, Røde Kors, Frelseesarmeen og = Oslo var noen av organisasjonene som ble invitert til åpningen av TGI Fridyas City.
– I Norge har vi svært mye å være takknemlig for, og i Oslo sentrum er det mange som nedlegger et fantastisk arbeid for de svakeste. Å hedre deres innsats synes vi passer godt når vi først setter fokus på takknemlighet, sier Hars.
 

Main Image:
Thumbnail Image: