Renser restaurantluften

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Både Karlsborg Spiseriforretning i den nye Ekeberg Skulpturpark og Festningen - fine dining/brasseri restauranten på Akershus Festgning, har fått installert Jimco Nor sin storkjøkkenløsning for UV-C & ozon.

De to restaurantene har det til felles at Jimco Nor sin storkjøkkenløsning for UV-C & ozon er installert for å rense luften fri for fett og matlukt på restaurantkjøkkenet. Jimco Nor har gjennom de siste årene levert anlegg til flere 100 storkjøkken rundt om i Norge og er spesielt stolte av å kunne levere gode miljøvennlige løsninger til disse to spennende og nye restaurantene i Oslo. Jimco sin UV-C & ozon teknologi holder kanalene fritt for fett og annet organisk materiell noe som blant annet gjør at brannrisikoen minimeres. Noe som er svært viktig i gamle ærverdige bygninger hvor disse to restaurantene er etablert. 

Restaurantene eies av Furset gruppen ved Bjørn Tore Furset som også driver restaurantene i Den Norske Opera, der det også er installert UVC lys teknologi fra Jimco Nor med stor grad av tilfredshet for Statsbygg som eier byggningen.

Restauranten på Festningen har virkelig grunnlag for å bli en suksess.
- Over 1 million besøker Akershus Festning i løpet av året, sier plassmajor Johan Rørvik.

Dette viser også hvilket kundepotensial som Festningen Restaurant har og  i tillegg har de en av fantastisk flott utsikt med sol langt ut på kvelden.

Til våren/sommeren åpner også restaurantens uteservering med plass til ca 300 gjester.

- Det som også er spennende, forteller Rørvik videre,

-  er at de ansatte i restauranten har fått opplæring i historien om Akershus Festning  for å få en større tilhørighet til og forståelse for området. I tillegg får de nå mye å fortelle nysgjerrige og interesserte turister fra hele verden når de har slått seg ned ved en av da mange bordene på restauranten.

Teaser:

Både Karlsborg Spiseriforretning i den nye Ekeberg Skulpturpark og Festningen - fine dining/brasseri restauranten på Akershus Festgning, har fått installert Jimco Nor sin storkjøkkenløsning for UV-C & ozon.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Den første restauranten på Akershus Festning har fått luftrensing fra Jimco Nor.
Powered by Labrador CMS