Norsk design på svensk stormesse

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I dag starter den store møbelmessen Stockholm Furniture Fair 2013, hvor også norsk design er bredt representert. 

28 norske bedrifter og designgrupper er klar til å vise noe av det Norge har å tilby for bransje og publikum under Stockholm Furniture Fair denne uken.

De senere årene har messen vært det eneste internasjonalt orienterte visningsstedet for nordisk design. De norske nyhetene er innen alle møbelkategorier samt lamper og tekstil. Blant høydepunktene i år er Northern Lighting, som viser en rekke nye lamper, heriblant "bake me a bread". L.K: Hjelle viser en ny sofa av den internasjonalt kjente designeren Steven Burks i selskap med relansering av ECCO-stolen fra 1970. Brunstad introduserer sitt nye sofakonsept Noor og Scandinavian Business Seating lanserer fire nyheter under sin paraply fra sine tre brands; HÅG, RH og RBM. Bedriften Vestre leverer møbler for gater og torg, i moderne design.

I tillegg så viser yngre designere fra kunsthøyskolene i Oslo og Bergen sine arbeider, og designergruppen Klubben har slått seg sammen om en unik samling ung design i årets Green House.

En ny bedrift Furnia er basert på tre møbelbedrifter som har slått seg sammen for å betjene sine markeder bedre, og nykommerenTalgø viser et bredt spekter av møbelmodeller for første gang (på mange år).   

T.v: Northern Lighting, th: Fora Form. (Foto: produsentene)
Teaser:

I dag starter den store møbelmessen Stockholm Furniture Fair 2013, hvor også norsk design er bredt representert. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Brunstad - Noor. (Foto: Brunstad)
Powered by Labrador CMS