Laks til buffèten

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Brødr Remø opplever stor etterspørsel etter deres einerøkte laks. Nå tas steget videre og en ny type kutt på laksen lanseres. Produktet har flere viktige egenskaper som skiller fra vanlig, oppskjært røkelaks; Produktet er skåret 90 grader i 5 mm tykkelse, noe som i de fleste tilfeller fører til at gjesten forsyner seg med mindre laks enn ved dagens slicede variant. Produktet trenger ikke å "legges opp" på fat, på samme måte som en sliced filèt, da produktet allerede er serveringsvennlig. Ved å skjære filètene i to på langs, kan man enkelt doble antall serveringsbiter, og man kan igjen forvente at forbruket av laks pr. gjest går vesentlig ned. Idèellt for buffèten.

Laksen er fremstilt på god gammeldags måte, der den først tørrsaltes før den røkes på flis av einer og bøk. Den tradisjonelle sliced røkelaks vil fortsatt være på markedet.
 

Main Image:
Thumbnail Image: