Kåret til beste skihotell

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Radisson Blu Resort Trysil er kåret til "Norways Best Ski Hotel".

Dette er det første året at den internasjonale utdelingen av World Ski Awards og kåringen av verdens beste skiresort finner sted. Radisson Blu Resort Trysil vant førsteplass – stemt frem av ledende aktører innen skiturisme og tusenvis av hotellgjester godt vant til luksusresorter.

- Å vinne utmerkelsen ”Norways Best Ski Hotel” er noe vi på Radisson Blu Resort Trysil er enormt stolte over. Vi arbeider kontinuerlig for å utvikle både produktet og servicekonseptet der Radisson Blu's motto ”Yes I can” er en naturlig del av vår servicekultur, uttaler General Manager ved Radisson Blu Resort Trysil, Pontus Åkesson, i en pressemelding.

 

Julegave på forskudd til 5-års jubilant

Radisson Blu Resort Trysil ligger idyllisk til i fjellheimen kun 2 timer fra Oslo. Rommene er designet i en moderne hyttestil som gir maksimal komfort, og hotellet er et perfekt utgangspunkt for utendørsaktiviteter og rekreasjon så vel som konferanser og spa-opphold. Prisen ”Norways Best Ski Resort” er den perfekte julepresang til både ledelse og ansatte - hotellet feirer nemlig 5-års jubileum den 15. desember.

 

 

Vant på best beliggenhet, bredt aktivitetstilbud og supert servicenivå

I sin begrunnelse for hvorfor nettopp Radisson Blu Resort Trysil vant, uttaler juryen i World Ski Awards: ”Prisen anerkjenner og belønner hotellets innsats for deres dyktighet og innsats for å bli den suverene markedsleder”.
 

- RadissonBlu Resort Trysil har en ideell ski-in/ski-out beliggenhet ved et av Skandinavias desidert beste alpinområder for barn. Vi har familievennlige fasiliteter som bowlinghall, spa, relax og flowride, samt barer og restaurantkonsepter for enhver smak. Beliggenheten, det flotte aktivitetstilbudet både i og utenfor hotellet samt servicenivået til våre ansatte, er alle faktorer vi mener har bidratt til førsteplassen, stadfester General Manager ved hotellet, Pontus Åkesson.

- Vi vil gjerne få benytte anledningen til å takke alle som har stemt på oss og ønske alle hjertelig velkommen til minneverdige opplevelser hos Radisson Blu Resort Trysil, avslutter Pontus Åkesson fornøyd.

 

Utdelingen av World Ski Awards finner sted helgen 15-17 november på 5-stjernes hotellet A-ROSA Kitzbühel i Østerrike.

Teaser:

Radisson Blu Resort Trysil er kåret til "Norways Best Ski Hotel".

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS